Jeni të interesuar për shitur pronën tuaj në një ankand të hapur online? Apo jeni të interesuar për blerjen e një pronë me çmimin më të favorshëm për ju?

Prona të ofruara në ankand nga pronarët

  Shërbim i ofruar për herë të parë në Shqipëri. Menaxhuar nga Realtors Albania.
Afati kohor dhe nxitimi për të shitur në momentet e fundit kushtëzon çmimin. Për disa blerës është okazion i humbur, për të tjerë i suksesshëm. Ёshtë më e hapur kur palët kanë një çmim të kënaqshëm mes tyre.  Ankandi online ofron këtë mundësi.

Për pronarët e pasurive të paluajtëshme

Nëse jeni pronar i një pasurie të paluajtëshme dhe kërkoni ta shisni në një kohë të shpejtë duke pranuar ofertën më të mirë të mundëshme postoni njoftimin tuaj dhe informacionin për pronën ose na kontaktoni për më shumë suport (kontakt)

Për blerësit. Jeni në kërkim të Prona Okazion?

Në këtë kategori ju gjeni prona të publikuara nga vetë pronarët që kanë nxitim kohor për ta shitur. 
Okazionet e mira nuk mund të ndodhin përditë se ndryshe nuk do të ishin të tilla.
Kontaktoni me stafin tonë ose na shkruani për më shumë informacione. Rregjistrimi juaj në kontaktet tona ju jep mundësinë të informoheni të parët për çdo ofertë të re lidhur me prona okazion. (kontakt)

Prona të ofruara për ankand

No listing found.

Compare listings

Compare
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com