Kushtet e anëtarësimit në NUAR

Dëshira është e të gjithëve. Suksesi i më të mirëve

          Eshtë momenti juaj

  Nëse keni dëshirë të jeni pjesë e sistemit Realtors Albania,
jeni të mirëpritur dhe aprovimi është i thjeshtë dhe i shpejtë

         

          Çfarë ju duhet për të aplikuar?
 • Të dakordësoni Rregulloren dhe Kodin e Etikës
 • Mosha e aplikantëve?  Më shumë se 18 vjeç
 • Vendbanimi?   Në të gjithë Shqipërinë ose trevat shqip folëse
 • Gjinia dhe statusi familjar?   I lirë Jo i detyrueshëm
 • Edukimi?  Arsim i lartë dhe i mesëm
 • Njohuri kompjuterike?   Jo të nevojshme
 • Aftësi të tjera?  Pasion dhe dëshirë për punën, vizion për më shumë dhe 
 • Ambicje për fitime sa më të larta 

Kushtet për tu pranuar si anëtar i NUAR

 • Kërkesë zyrtare me email drejtuar organeve drejtuese

 • Nënshkrimi i rregullores pasi është lexuar dhe dakordësuar nga ju.

 • Plotësimi i profilit individual me foto dhe kontakte zyrtare  si Ndërmjetës i Pavarur

 • Pagesa e kuotacionit vjetor të anëtarësisë

Cfarë përfitoni si ndërmjetës?

* Pavarësi ekonomike: 100% pavarësi profesionale dhe pa detyrime në transaksione

* Prona të dedikuara për ju
Në cdo pronë të listuar keni linkun e personalizuar për ta reklamuar në klientët tuaj

* Bashkëpunim i hapur dhe në cdo qytet: Vendosni ju me kë bashkëpunoni dhe cfarë komisioni ofroni. Gjeni në cdo qytet kolegun tuaj

* Komisione të përjetëshme
Referoni miqtë tuaj dhe ofroni eksperiencën tuaj në Realtors për të përfituar përjetësisht komisionin e anëtarësimit
* Suport dokumentacioni: Aplikim online i të gjithë dokumentacionit dhe formularëve të marrëveshjeve për shërbimet e ndërmjetësimit.
* Suport përfaqësimi: E drejta e përfaqësimit dhe e përdorimit të emrit si Realtors Albania, brenda dhe jashtë Shqipërisë. Përdorimi i simboleve dhe kanaleve mediatike online gjatë të gjithë kohës së anëtarësimit me të drejta të plota
* Trajnimi Realtors: Kurs i plotë për formimin personal si Ndërmjetës Realtors
* Certifikim: Paisje me certifikatë kualifikimi
* Kartë anëtarësie: Paisje me dokument identifikimi i anëtarësimit
* Licencë tatimore: Suport për hapje dhe mbajte nipt aktiv
* Suport hapje biznesi: Sistem menaxhimi database pronash online dhe offline
* Workshop periodike: Kurse online dhe takime pune në grup me qëllim trajnimet dhe kualifikimet e mëtejshme të ndryshme në fushat e aktiviteteve lidhur me real estate
* Paketë shërbimesh: NUAR merr përsipër dhe nënshkruan marrëveshje zyrtare me cdo biznes që ofron partneritet në shitjen e produkteve ose shërbimeve të tyre me kushte shumë favorizuese dhe të garantuara duke i ofruar të gjithë anëtarësisë me të drejtë përfitimi financiar përmes komisioneve.

Hape sot zyrën tënde Real Estate Për Pronat Bëhu pjesë e sistemit

Compare listings

Compare
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com