Strategjitë e Marketingut 2021

Ҫfarë Ju ofrojmë ne?
Shërbimet nga Realtors Albania, janë oferta më
e mirë e një eksperience të gjatë drejtë suksesit

Realtors Albania është një platformë reklamimi dhe menaxhimi për prona, pasuri të paluajtshme. Publikimet janë unike. Ofruar nga ndërmjetësit profesionistë ose pronarët. Në portal gjeni mbështetje për; informacione për pronat, proçesin e  ndërmjetësimit dhe shërbime të vlefshme për çdo biznes lidhur me pasuritë e paluajtshme.

Hap
Biznes Agjenci 
Real Estate sot!

Jeni agjent Real Estate ?
Keni ndërmjetësuar shitblerje pronash ?
Bëhu i pavarur!
Është dita të bëhesh pjesë e Realtors Albania

Posto pronën tënde

Reklamo FALAS!

E vlefshme vetëm për pronarët

 

Vilat me luksoze ne shqipëri

Previous slide
Next slide

   Statistika për tu konsideruar

Mesatarja më e lartë e blerësve të pronave është në internet:

54% e atyre që kanë blerë shtëpi kanë kërkuan më parë për prona në internet.
83% e të gjithë blerësve të pronave janë njohës dhe  përdorues të internetit.
58% e blerësve të shtëpive e gjetën shtëpinë e tyre nga celulari smart phone!

  Për tu lidhur me këta klientë, përdorues të celularëve dhe të internetit . . . 
JU duhet të mbizotëroni në web
dhe në të gjitha vendet ku ata kalojnë kohën e tyre.
Duhet të lidheni me ta në çdo pikë të kërkimit të tyre për tu ofruar blerjen e shtëpisë apo pronës suaj

Shërbimet tona për Real Estate marketing

Strategjia jonë për marketingun dixhital të pronave pasuri të paluajtshme përfshin këto shërbime:

Suport për bashkëpunëtorët dhe ndërmjetësit e pavarur

 • Ҫertifikim si ndërmjetës të pavarur
 • Anëtarësim në rrjetin kombëtar të ndërmjetësve të pavarur
 • Profil dhe marketing të personalizuar
 • Suport në logjistikë dixhitale dhe dokumentacion
 • Konsulencë dhe trajnime sistematike

Shiko më shumë

Fillo me pronat
Start UP në Real Estate

 • Partneritet për të gjithë që duan të merren me Shitblerje qira prona
 • Suport për përfshirjen e shërbimit imobiliar në biznesin aktual
 • Krijim menaxhim sistemi dhe ҫertifikim
 • Anëtarësim në rrjetin kombëtar të ndërmjetësimit

Shiko më shumë

Reklama dhe marketing për prona luksoze

Për klientët e interesuar për shitje ose qiradhënie prona elitare luksoze

 • Photo & video editor
 • Video tour 360
 • Reklamim i personalizuar online
 • Email marketing i targetuar
 • Global SEO for luxury properties
 • Local SEO for successful sale

Shiko më shumë

Promovim dhe dixhital marketing për bizneset

Për bizneset e lidhur  me ndërtimin uar për shitje ose qiradhënie prona elitare luksoze

 • Marketing dixital online
 • PR për bizneset lidhur me ndërtimin dhe pasuritë e paluajtshme
 • Publikim kontaktesh në direktorinë e bizneseve
 • Reklama të kategorizuara në

Shiko më shumë

Konsultë FALAS. Kërko OFERTЁN tënde të personalizuar

Ҫdo gjë për shtëpinë tuaj

Nje pakete plot sherbime ne nje OFERTE te vetme per shtepine tuaj.
REALTOR PARTNERS per te gjithe ju qe rezervoni produkte ose sherbime te loguar nga platforma jone, do te keni gjithmone ZBRITJE qe nuk do ta merrnit dos askund tjeter. As ne dyqanin qe e ofron.
Kjo eferte behet e mundur vetem fale partneriteti te Realtors Albania me dusa prej bizneseve me elitare ne fushen perkatese.
Behuni anetre te forumit tone vetem me nje rregjistrim dhe perfitoni gjithmone ulje ne cdo pike shitje soe sherbimesh te Partnereve tane.

Shërbime të ofruara nga partnerët tanë

Shërbime të certifikuara. Ju rekomandojmë më të mirët

Compare listings

Compare
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com