Realtors Blog

Rregullorja postimeve në platformën realtors.al

Rregullorja e postimeve në platformën realtors.al Realtors.al është një platformë profesionale *online për, postimin, reklamimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtëshme. Kushtet dhe detyrimet e postimeve në portal Në këtë portal mund të postojnë vetëm individët e aprovuar nga bordi Për të qënë i aprovuar ju duhet të plotësoni njërin nga kushtet e...

Rregullorja Realtors Albania

Rregullorja Realtors Albania update 21/04/2021RREGULLORJA Realtors AlbaniaDokument konfidencial. Përdoret vetëm për sistemin Realtors Albania dhe NUAR             Përmbajtja:Parimet bazëRregullat e përgjithshmeProçedura e anëtarësimit dhe Nivelet RealtorsPortofolet  dhe të drejtat e administrimitProҫedura e regjistrimit të pronaveProҫedura shoqërimit të klientëveKomisionet dhe...

Reklama dhe marketing për prona luksoze

Marketingu duhur për reklamën e pronës tuaj Eshtë momenti juajNisja e biznesit me ndërmjetësimin e pronave, pasuri të paluajtshme është në një fazë lulëzimi. Më të vullnetëshmit janë gjithmonë fituesNa kontakto sot për të nisur karrierën tënde. Nëse keni një zyrë apo agjenci shërbimesh dhe kryeni aktivitetin tuaj, mjafton një aplikim dhe Ju jeni pjesë e sistemit...

Biznesi pronave Start UP agjenci real estate

Biznesi i pronave - Start up Agjenci Imobiliare Real Estate      Është momenti juaj Biznesi në ndërmjetësimin e pronave, pasuri të paluajtshme është në fazë zhvillimi. Personat me vullnet dhe intuitë janë lehtësisht fitues Niseni sot. Nëse keni një zyrë apo agjenci shërbimesh dhe kryeni aktivitetin tuaj, mjafton një aplikim dhe Ju jeni pjesë e sistemit tonë. Zgjidhjet më të...

Compare listings

Compare
AlbanianEnglishFrenchItalian