Uncategorized

Shërbimet NUAR për Ndërmjetësit

Shërbimet NUAR ofruar për Ndërmjetësit e Pavarur  *  Kualifikimi dhe çertifikimi si Ndërmjetës i Pasurive të paluajtshme  Çdo individ ka të drejtën të aplikojë për Ndërmjetës Realtors Albania. Anëtarët e Unionit kualifikohen përmes trainimeve dhe  çertifikohen për ushtrimin e profesionit. Ato e bazojnë aktivitetin e tyre duke respektuar dhe zbatuar Rregulloren dhe...

Rregullorja postimeve në platformën realtors.al

Rregullorja e postimeve në platformën realtors.al Realtors.al është një platformë profesionale *online për, postimin, reklamimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtëshme. Kushtet dhe detyrimet e postimeve në portal Në këtë portal mund të postojnë vetëm individët e aprovuar nga bordi Për të qënë i aprovuar ju duhet të plotësoni njërin nga kushtet e...

Kushtet e anëtarësimit në NUAR

Kushtet e anëtarësimit në NUAR Dëshira është e të gjithëve. Suksesi i më të mirëve          Eshtë momenti juaj  Nëse keni dëshirë të jeni pjesë e sistemit Realtors Albania, jeni të mirëpritur dhe aprovimi është i thjeshtë dhe i shpejtë                     Çfarë ju duhet për të aplikuar?Të dakordësoni Rregulloren dhe Kodin e...

Ankand pronash online

Jeni të interesuar për shitur pronën tuaj në një ankand të hapur online? Apo jeni të interesuar për blerjen e një pronë me çmimin më të favorshëm për ju? Prona të ofruara në ankand nga pronarët Shërbim i ofruar për herë të parë në Shqipëri. Menaxhuar nga Realtors Albania. Afati kohor dhe nxitimi për të shitur në momentet e fundit kushtëzon çmimin. Për disa blerës...

Nivelet e Ndërmjetësve Realtors Albania

Nivelet e Ndërmjetësve të Pavarur në NUAR Kualifikimet dhe nivelet e ndërmjetësve të pavarurArti i ndërmjetësimit është një sukses që arrihet vetëm falë gërshetimit të eksperiencës me aftësitë e fituara. Duke rritur shkallët e njohurive me ekpseriencën tuaj ju arrini suksesin dhe nivelet më të larta të kualifikimit Rruga drejt suksesit - NiveletAplikanti - Çdo individ i...

Oferta jonë

Mirësevini në platformën tonë. Eksperienca jonë dhe përvoja e gjatë në marrëdhënie me marketingun në përgjithësi dhe specifikisht me pronat, pasuri të paluajtëshme, padyshim na bëjnë partnerin më të favorizuar për bashkëpunimin drejt suksesit.Jemi shumë të hapur në komunikim dhe ofrimin e përvojës sonë përmes këshillave dhe suportiti mjaft të vlefshëm për ju në hapat e...

Skills That You Can Learn In The Real Estate Market

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec non odio neque. Aliquam hendrerit sollicitudin purus, quis rutrum mi accumsan nec. Quisque bibendum orci ac nibh facilisis, at malesuada orci congue. Nullam tempus sollicitudin cursus. Ut et adipiscing erat. Curabitur this is a text link libero tempus congue. Duis mattis laoreet neque, et ornare neque...

10 Quick Tips About Business Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec non odio neque. Aliquam hendrerit sollicitudin purus, quis rutrum mi accumsan nec. Quisque bibendum orci ac nibh facilisis, at malesuada orci congue. Nullam tempus sollicitudin cursus. Ut et adipiscing erat. Curabitur this is a text link libero tempus congue. Duis mattis laoreet neque, et ornare neque...

Compare listings

Compare
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com